Založ si blog

Emil Ranostaj – Niečo zo života

celebrita Emil RanostajPo dôkladnom preštudovaní a množstve položených otázok tejto našej ,,hviezdičke´´, si myslím, že jeho život stojí za povšimnutie:

Detstvo
Emil Ranostaj – nová slovenská celebrita, sa narodil 20. septembra 1990 v Spišskej Novej Vsi. Po dovŕšení štyroch rokov sa syn kuchárky Jarmily Veselej a murára Cyrila Ranostaja, spoločne vydali hľadať šťastie 26 km na severo-západ, do tatranského mesta Poprad. Tu začal navštevovať základnú školu. V škole ho to moc nebavilo, nebol to povedzme najlepší žiak v triede, no dostal sa verte, či neverte, na jazykovú strednú školu v Poprade, na bilingválne gymnázium.

Obdobie prekvapení
Tam však vydržal len pol roka, keďže mu zásadný problém robila angličtina. Keď som sa ho opýtala, čo ho najviac na škole bavilo, odpovedal mi trošku nekonkrétne: ,,Kamaráti, môžem sa s nimi rozprávať na chodbe, ako sa majú, alebo minule som sa ich pýtal aké bolo vysvečko heh´´. Po tejto škole zmaturoval na druhý pokus, v priemyslovke. Ako sa dostal na novú školu, rodičia mu kúpili sučku španielskeho kokeršpaniela. Emilko jej pridelil naozaj originálne meno pre psa – nazval ju menom Janka. Presne o rok neskôr mu rodičia pripravili ďalšie prekvapko, narodil sa im druhý syn Maximilián Ernest Ranostaj. Emil sám hovorí, že to bol najkrajší darček k tomu dňu čo mohol dostať. Chodieval ho kočíkovať každý tretí deň a upozorňoval okoloidúce slečny, aby si dávali na párty pozor, nevenovali pozornosť chlapcom a hlavne, aby nepili alkohol. Preto bol veľakrát znázorňovaný ako starý otec s hlavou dieťaťa.

Prvé peniaze
Ako prešiel maturitou, učil sa ako prebaľovať svojho brata, trávil s ním príjemné prechádzky, alebo ho vodieval do škôlky. Vzniklo medzi nimi také veľké puto, že sa náhodne zamestnal ako asistent v materskej škôlke, rovnakej ako navštevoval jeho mladší brat Max. Tu pracuje doteraz, no učiteľkám musí robiť kávy. Emil sa k tomu vyjadril, že to aj tak robí s radosťou a už to pravdupovediac prijal ako pravidlo. V škôlke však nechce zostať večne a hrdo by sa vydal na filozofickú dráhu. Jeho najbližším snom je dostať sa na filozofickú univerzitu v Nitre. Vraj sa mu páči rozmýšľať, meditovať a niečo atraktívne – počúvať hlasy anjela. Denno-denne rozmýšľal o konci sveta 21.12.2012 a ako sám hovorí, niečo sa v ňom prebudilo a otočilo jeho život ,,o 360 stupňov´´ (hmmmm). Vraj chce svetový mier a ,,dievky som prestal označovať ako falošné.´´

Budúcnosť okom Emila Ranostaja
Čo som sa dopočula o jeho ďalších životných plánoch, veľmi rád by okrem svojich humorných vystupovaní pokračoval aj v hip-hoperskej a rapperskej dráhe, pod umeleckým menom Emil Er. Hip-hop ho sprevádza od útleho detstva, no takisto mu vonia aj populárna scéna, One Direction, Selena Gomez, či slovenskí interpréti Martin Harich a Miro Jaroš. Naopak, čo neznesie, je tvrdý rock a staré legendy ako Rolling Stones alebo Guns and Roses. Tí by sa vraj mali venovať ich malým deťom, sedieť doma a užívať si peniažky – pozoruhodný postoj. Rád by si založil 6-člennú rodinu a učil svoje deti k Budhizmu.

Teda milý Emilko, ja Ti prajem, aby si ukazoval svoje všestranné nadanie aj naďalej a stále robil to, čo ťa baví. Jeho videá si môžete pozrieť aj na jeho facebookovom profile Emil Ranostaj. Ďakujem za pozornosť.

10.02.2013                                   Alžbeta Domanická

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 5703x
Priemerná čítanosť článkov: 5703x

Autor blogu

Kategórie

Archív